Άμεση ανταπόκριση εντός 8 ωρών

banerwarranty

Η πολυετής πορεία και εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση αποτελέσματος για να διατηρείται πάντα κάθε πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας και ασφάλειας στη επιχείρηση σας.

Τα άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία μας σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζουμε, μπορούν να επιλύσουν άμεσα όποιο πρόβλημα και αν προκύψει. Με τα νέα συστήματα που εφαρμόζουμε παρακολουθούμε τον χώρο σας και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραμείνει ασφαλής.

Εγγύηση NOVA

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.2810 321700 ή να προγραμματίσετε μια δωρεάν εκτίμηση απο το καταρτισμένο μας συνεργείο Προγραμματίστε.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...