Τρωκτικά, ποντίκια και αρουραίοι και πως τα καταπολεμάμε

Στις εποχές μας , όλοι οι χώροι είτε σπίτια , είτε επιχειρήσεις .  αποτελούν ιδανικό βιότοπο για τα ποντίκια και τους αρουραίους.

Στην NOVA Απολυμαντική κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός και έτσι προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στις δικές σας ανάγκες. Επίσης σας δίνουμε την δυνατότητα μέσω προγραμμάτων να ελέγχετε όλες τις μετρήσεις και αναφορές που σχετίζονται με τον πληθυσμιακό έλεγχο (pest control).

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται:

  • Με τρίτης γενιάς τρωκτικοκτόνα, που ταριχεύουν τα ποντίκια
  • Με χρήση δολωματικών σταθμών για ασφάλεια και διατήρηση δολωμάτων
  • Με τοποθέτηση μηχανικών παγίδων θανάτωσης αρουραίων
  • Με χρήση οικολογικών σκευασμάτων και νέων τεχνολογιών

Με πλήρη εγγύηση του αποτελέσματος

Εγγύηση NOVA

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.2810 321700 ή να προγραμματίσετε μια δωρεάν εκτίμηση απο το καταρτισμένο μας συνεργείο Προγραμματίστε.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...