Απολύμανση φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η φιλοσοφία της NOVA Απολυμαντικής είναι η συνεχής επένδυση σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, φιλικές προς τον άνθρωπο αλλά και το περιβάλλον, με όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση χημικών.

Μικροβιακή απολύμανση

Με ειδικά σκευάσματα , εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. , έχουμε την δυνατότητα να καταπολεμήσουμε οποιονδήποτε παθογόνο οργανισμό , όπως , μικρόβια , ιούς , μύκητες , κλπ .

Τα προϊόντα  αυτό είναι άοσμα , άχρωμα και δεν αφήνουν  κανένα υπόλειμμα σε επιφάνειες  ή χώρους

-Η αίσθηση που μένει μετά την εφαρμογή είναι αίσθηση καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος (φρεσκάδας).

-ΤΟ μικροβιοκτόνο που χρησιμοποιούμε , ενεργοποιείται από την κυτταρική μεμβράνη ( που έχει όξινο PH ) των μικροοργανισμών , την διασπά με οξειδωτική δράση και κατ’ επέκταση καταστρέφει τον μικροοργανισμό.

Απολυμάνσεις Δεξαμενών

Με ειδικά μηχανήματα και ειδικά ακίνδυνα για την υγεία σκευάσματα, όλα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. , καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε δεξαμενές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Το σύστημα λειτουργεί ως εξής :

Απομακρύνεται το νερό που υπάρχει ήδη στην δεξαμενή , με μηχανοκίνητο τρόπο .

Στην συνέχεια άτομο του συνεργείου  , μπαίνει μέσα στην δεξαμενή με ειδική ενδυμασία και καθαρίζει χειρονακτικά , όλα τα τοιχώματα και το πάτωμα της δεξαμενής με ειδικό καθαριστικό , φιλικό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο .

Μετά το πέρας της διαδικασίας αυτής , η δεξαμενή είναι σε κατάσταση όμοια με την στιγμή που παραδόθηκε από τον κατασκευαστή της .

Στην συνέχεια   με ειδικό μηχάνημα fogger θα γίνει μικροβιακή απολύμανση με ειδικό μικροβιοκτόνο απολυμαντικό εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ για χρήση ακόμα και σε πόσιμο νερό.

Εγγύηση NOVA

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.2810 321700 ή να προγραμματίσετε μια δωρεάν εκτίμηση απο το καταρτισμένο μας συνεργείο Προγραμματίστε.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...