Καταπολεμήστε τα έντομα

Η απεντόμωση είναι η διαδικασία καταπολέμησης όλων των εντόμων που υπάρχουν σε έναν χώρο .

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε στην NOVA Απολυμαντική είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων ,  με μεγάλη υπολειμματική δράση.

Πληροφορίες και μέθοδοι καταπολέμησης των εντόμων

Εφαρμόζουμε όλες τις διαδικασίες που σας διασφαλίζουν τον έλεγχο και την καταπολέμηση για τα επιβλαβή έντομα και παράσιτα όπως:

Καταπολέμηση μυγών και άλλων ιπταμένων εντόμων :

  • Είναι επικίνδυνες, μεταφέρουν περισσότερους από μισό δισεκατομμύριο μικροοργανισμούς με το σώμα και τα πόδια τους, που μπορούν να μολύνουν τρόφιμα και και ότι άλλο με το οποίο έρχονται σε επαφή. Κάνουν αρνητική εντύπωση στους πελάτες σας και μπορεί να γίνουν αρκετά επιζήμιες. Στην NOVA Απολυμαντική διαχειριζόμαστε όλες τις επιθέσεις, ήπιες ή σοβαρές πάντα με προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Καταπολέμηση κατσαρίδων και άλλων ερπόντων εντόμων :

  •  Ένα αυξανόμενο πρόβλημα σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και ξενοδοχεία που μπορεί ακόμα και καταστρέψει την φήμη τους. Για την αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων, εφαρμόζουμε μια επιθετική στρατηγική η οποία περιλαμβάνει μια συνολική εξέταση του τομέα ενδιαφέροντος, θεραπεία των μολυσμένων περιοχών και παρακολούθηση με επιθεωρήσεις για συνεχή πρόληψη.

Intergraded Pest Managment – Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων :

  •  Τα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις σας, μέσα από τις πόρτες, παράθυρα και μικρές ρωγμές.   Η Ολοκληρωμένη διαχείριση Παρασίτων είναι μία  αποτελεσματική και περιβαλλοντικά ευαίσθητη προσέγγιση για τη διαχείριση των επιβλαβών οργανισμών που βασίζεται σε έναν συνδυασμό της κοινής λογικής πρακτικής. Τα προγράμματα IPM χρησιμοποιούν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τους κύκλους ζωής των επιβλαβών οργανισμών και την αλληλεπίδρασή τους με το περιβάλλον. Οι πληροφορίες αυτές, σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες μεθόδους ελέγχου των παρασίτων, βοηθάνε στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση , με μικρό κόστος και με ευαισθησία στο περιβάλλον.

Συσκευές σύλληψης και απώθησης ιπτάμενων εντόμων:

  • Η καταπολέμηση των ιπταμένων εντόμων είναι από τις δυσκολότερες εφαρμογές . Έχουμε την τεχνογνωσία και την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε κατάλληλες συσκευές για την σύλληψης τους , βάσει της οδηγίας 93/43 της Ε.Ε. και με τις επιταγές του HACCP System και του ISO . Επιπλέον έχουμε συσκευές εντομοαπώθησης , που κάτω από κάποιες συνθήκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κλειστούς χώρους .
Εγγύηση NOVA

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.2810 321700 ή να προγραμματίσετε μια δωρεάν εκτίμηση απο το καταρτισμένο μας συνεργείο Προγραμματίστε.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...