• Μαρία Καραθανάση

  Μαρία Καραθανάση

  “Επέλεξα τη Nova ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ έπειτα απο την επιμονή της φιλης μου,ακουγοντας τα θετικά σχόλια της.Αποφασισα λοιπον να τους παρω τηλέφωνο.Ο τεχνικός της εταιρειας ηρθε στο σπίτι μου και να κανει την απολύμανση και απο τοτε δεν ξαναείδαμε ποντικι!!! “

 • Κώστας Παρασύρης

  Κώστας Παρασύρης

  “Ήταν εξαιρετικά επαγγελματική η προσεγγιση τους και φαινοταν να εχουν μεγάλη εμπειρία και γνώση στην αντιμετώπιση του προβλήματος”.

  “Παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο για την εξάλειψη των κατσαρίδων ,μαζί με μια επισκόπηση για την όλη διαδικασία.Μου έδωσαν μια πρόταση που νόμιζω ότι ήταν οικονομική και κατάλληλη”

 • Σοφία Μπικάκη

  Σοφία Μπικάκη

  “Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσιες σας. Δεν έχουμε δει ούτε ένα μυρμήγκι από τότε που ήρθατε!”

  E-NOVA Services

  E-NOVA Services

  Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

  Μάθετε περισσότερα...

  NOVA Warranty

  NOVA Warranty

  Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

  Μάθετε περισσότερα...

  Barcode System

  Barcode System

  Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

  Μάθετε περισσότερα...