Φάκελος καθαρισμού και απολύμανσης

Με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, με πολυετή πείρα και με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είμαστε σε θέση να πρωτοπορούμε σε προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο.

Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους καθαριστικών, προμηθεύουμε τις επιχειρήσεις με καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα και οργανώνουμε πλήρη φάκελο καθαρισμού και απολύμανσης.

Σύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων

Η εφαρμογή NOVA Downloads δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες και τους εταιρικούς μας πελάτες  να έχουν άμεση εικόνα και πληροφορίες της λειτουργίας και των αποτελεσμάτων για όλες τις τεχνικές που εφαρμόζει η NOVA Απολυμαντική στην επιχείριση σας

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...