Υγιεινή για την τουαλέτα και τα αποχωρητήρια

Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό, ευχάριστο και επαγγελματικό παρουσιάζεται ένα κατάστημα μια ανεπαρκώς εξοπλισμένη τουαλέτα θα μπορέσει να δημιουργήσει μια επιζήμια εντύπωση για την φήμη της επιχείρησης που θα διαρκέσει. Στην Nova Απολυμαντική σας προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις, που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις τουαλέτες καθαρότερες.

Συσκευές απολύμανσης τουαλέτας

Εύκολες στην χρήση τους αλλά και στην τοποθέτηση τους, προσφέρουν την δυνατότητα να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται αποτελεσματικά το κάθισμα πριν από την χρήση του.

Συσκευές απολύμανσης και αρωματισμού WC

Ψηφιακές συσκευές με απολυμαντικό υγρό εξαιρετικής ποιότητας που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική απολύμανση της τουαλέτας. Παρέχεται εγγύηση δεκαετίας.

Κάδοι γυναικείων απορριμμάτων

Είναι κομψοί, διακριτικοί και πολύ αποτελεσματικοί. Ελέγχουν απόλυτα όλες τις οσμές και απελευθερώνουν ένα ευχάριστο άρωμα ενώ παράλληλα απωθούν τα έντομα με φυσικό τρόπο.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...