Ποια καταστήματα θεωρούνται υγειονομικού ενδιαφέροντος

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι τα καταστήματα στα οποία:

1) Γίνεται παρασκευή ή και διάθεση σε καταναλωτές (καθισμένους, όρθιους, περαστικούς) φαγητού, γλυκισμάτων και ποτών όπως: Εστιατόρια-Ταβέρνες, Μπάρ, Καντίνες, Καφενεία-Καφετέριες, Οβελιστήρια, κυλικεία, κ.α.

2) Καταστήματα διάθεσης τροφίμων με σκοπό την κατανάλωση αυτών σε άλλους χώρους όπως: Κυλικεία, Κρεοπωλεία-Ιχθυοπωλεία, Καφεκοπτεία, Φούρνοι-Πρατήρια ζαχαροπλαστικής, Αποθήκες τροφίμων και ποτών, κ.α.

Υγειονομικός έλεγχος

Υγειονομικός έλεγχος” είναι η λεπτομερής εξέταση από τις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες των τροφίμων ζωικής ή φυτικής προελεύσεως, και των ποτών, καθώς και των αντικειμένων, των χώρων και των εγκαταστάσεων, που παρουσιάζουν υγειονομικό ενδιαφέρον, για να διαπιστωθούν τυχόν δυσμενείς επιδράσεις στη δημόσια Υγεία και στο περιβάλλον γενικότερα, με σκοπός την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Προστατευτείτε με NOVA Απολυμαντική

Μην αφήνετε παράσιτα,έντομα και τρωκτικά να χαλάσουν την φήμη της επιχείρησης σας, στην Nova Απολυμαντική παρέχουμε κάθε λύση απέναντι σε απεντομώσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες, υπηρεσιών και προϊόντων που θα σας καλύψουν απέναντι σε κάθε νομική απαίτηση.

Εγγύηση NOVA

Μη διστάσετε να μας καλέσετε

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.2810 321700 ή να προγραμματίσετε μια δωρεάν εκτίμηση απο το καταρτισμένο μας συνεργείο Προγραμματίστε.

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...