Καταπολέμηση ψύλλων

Ένα κοινό πρόβλημα για τα σπίτια ιδιαίτερα όταν υπάρχουν κατοικίδια!

Προστασία από ψύλλους

Το δάγκωμα από ψύλλους είναι τόσο ενοχλητικό, καθώς προκαλεί έντονη φαγούρα, όσο και επικίνδυνο, επειδή τα ζώα αυτά αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση των επιδημιών. Για την προφύλαξη από τους ψύλλους πολλές φορές γίνεται προληπτικός καθαρισμός των οικιών, επειδή τα ζωύφια γεννούν τα αυγά τους σε σκοτεινά και σκονισμένα μέρη.

  • Τοποθετείτε τα κρεβάτια των κατοικίδιων μακριά από χαλιά και στρώματα
  • Προσέχετε τα μωρά όταν παίζουν στο πάτωμα γιατί διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο τσιμπήματος
  • Επισκεφτείτε τον κτηνίατρο σας για να σας ενημερώσει πως θα προστατέψετε το κατοικίδιό σας
  • Το τσίμπημα από ψύλλο δεν πονάει ιδιαίτερα αλλά προκαλεί κνησμό και κοκκινίλα στο δέρμα
  • Τα κουκούλια των ψύλλων μπορεί να παραμείνουν αδρανή για δύο ή περισσότερα χρόνια και ξυπνούν από τους κραδασμούς των βημάτων

Πώς να απαλλαγείτε από τους Ψύλλους

Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δίνετε στα χαλιά και στο κρεβάτι όπου κοιμούνται τα κατοικίδια σας. Κάντε καθημερινό καθαρισμό προσέχοντας να μην διασκορπίσετε τα αυγά και τους ψύλλους μέσα στο σπίτι.

Αν το πρόβλημα είναι έντονο καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό της Nova Απολυμαντικής στο 2810-321700 για επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος

.

Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια

Όταν όμως αυτά βρίσκονται μέσα στο σπίτι, η φροντίδα τους απαιτείται να είναι καθημερινή, για την καλύτερη συμβίωση όλων μας. Φροντίστε για την αποψίλωση τους!


Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια  Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...