Απαλλαγή από αρουραίους και ποντίκια

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι από τα πιο ενοχλητικά τρωκτικά για τον άνθρωπο. Τόσο για τις ασθένειες που μπορεί να μας μεταφέρουν όσο και για τις ζημίες που προκαλούν στα σπίτια και στις καλλιέργειες μας. Τα συναντάμε σε χωράφια, εκτάσεις με γκαζόν και δασικές εκτάσεις, σε φωλιές μέσα σε κτίρια και γενικά σε περιοχές που είναι σκοτεινές για να προστατεύονται από τους φυσικούς τους κυνηγούς (γάτες, φίδια, κουκουβάγιες) και κοντά σε μια άμεσα διαθέσιμη πηγή τροφής.

Δείτε τι μπορούν να προκαλέσουν

  • Μεταφέρουν ασθένειες όπως Σαλμονέλα, νόσος του Weil, Κολοβακτηρίδιο E.coli και Φυματίωση
  • Συσχετίζονται με την εξάπλωση της πανώλης
  • Ροκανίζουν αδιάκοπα και προκαλούν τρομερές ζημίες
  • Πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς
  • Χρησιμοποιούν οποιοδήποτε άνοιγμα για να εισέλθουν στις οικίες όπως:δίκτυα κοινής ωφελείας, ανοίγματα σωλήνων, και τα κενά κάτω από τις πόρτες

Η μοναδική αξιόπιστη λύση στην απολύμανση NOVA Απολυμαντική

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...