Καταπολέμηση κοριών

Καταπολέμηση κοριών

Ένα κοινό πρόβλημα για τα σπίτια ιδιαίτερα όταν υπάρχουν κατοικίδια!

Μάθετε για τους κοριούς

Οι κοριοί είναι μικρά σε μέγεθος παράσιτα. Πολλά σπίτια έχουν το πρόβλημα των κοριών καθώς κρύβονται με μεγάλη επιτυχία σε στρώμματα, σκελετούς κρεβατιών,
σκεπάσματα, έπιπλα, χαλιά κ.α. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε αν έχετε κοριούς γιατί τα περιττώματά τους αφήνουν καφέ και μαύρους λεκέδες στα σεντόνια και στα σκεπάσματά σας.

Ο κοριός είναι ένα παράσιτο που ξέρει να κρύβετε πάρα πολύ καλά και εμείς στη NOVA Απολυμαντική έχουμε εκπαιδευμένα συνεργεία και με μια δωρεάν επιθεώρηση θα σας αναλύσουμε τους τρόπους και τις μεθόδους για να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό και βλαβερό παράσιτο.

Στη NOVA Απολυμαντική συνήθως ελέγχουμε πρώτα την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και στη συνέχεια ψάχνουμε και ελέγχουμε τα έπιπλα για περισσότερα σημάδια ή ίχνη κοριών.

  • Ζωντανούς ή νεκρούς κοριούς
  • Επιδερμίδες από την αλλαγή δέρματος
  • Σημάδια από τα περιττώματά τους
  • Αυγά γονιμοποιημένα σε τοίχους, τρύπες και ρωγμές

Πώς να απαλλαγείτε από τους κοριούς

Συμπληρώστε τη φόρμα για μια δωρεάν εκτίμηση από τη NOVA Απολυμαντική και αν μετά την επιθεώρησή μας βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κοριούς τότε ο συνεργάτης της NOVA Απολυμαντικής θα σας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα καταπολέμησης βασισμένο στα δικά σας χαρακτηριστηκά και προτιμήσεις.

Αν το πρόβλημα είναι έντονο καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό της Nova Απολυμαντικής στο 2810-321700 για επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος

.

Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια

Όταν όμως αυτά βρίσκονται μέσα στο σπίτι, η φροντίδα τους απαιτείται να είναι καθημερινή, για την καλύτερη συμβίωση όλων μας. Φροντίστε για την αποψίλωση τους!


Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια Όλοι μας αγαπάμε τα κατοικίδια


Πνευματική Ιδιοκτησία © NOVA Απολυμαντική.