Βιοκαθαρισμός χαλιών

Όπως φροντίζουμε τα στρώματα και τους καναπέδες μας έτσι θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και στα χαλιά, αφού τα έχουμε στρωμένα τουλάχιστον 4 μήνες τον χρόνο. Στα παιδιά ειδικά αρέσει πολύ το παιχνίδι πάνω σε χαλάκια και μοκέτες, για αυτό πρέπει να φροντίζουμε ταχτικά για την καθαριότητα και απομάκρυνση των μικροβίων και ακάρεων.

Novabanner2

Φυσική λύση για την αντιμετώπιση των ακάρεων χωρίς χημικά

Μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξειδικευμένης φροντίδας και συντήρησης για ένα αρμονικό και υγιεινό περιβάλλον. Στόχος μας είναι η μείωση των ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων ώστε να σας εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες για να απολαμβάνετε το σπίτι σας με απόλυτη υγιεινή και ασφάλεια εσείς και τα παιδιά σας

  • Απομάκρυνση έως 100% των λεκέδων
  • Ζωντάνια στα χρώματα
  • Αντιαλλεργικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον
  • Πολύ σύντομος χρόνος στεγνώματος
  • Ο βιο-καθαρισμός γίνεται στο σπίτι σας χωρίς τον κόπο της μεταφοράς
  • Κατάλληλος ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα και χειροποίητα χαλιά

E-NOVA Services

E-NOVA Services

Σχεδιάσμενη υπηρεσία έτσι ώστε να αυξήσει την ποιότητα, να διευκολύνει τον έλεγχο και την ακεραιότητα του συστήματος προστασίας των εγκαταστάσεών σας.

Μάθετε περισσότερα...

NOVA Warranty

NOVA Warranty

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία ώστε μέσα σε 8 ώρες να έχει επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην επιχείρηση σας. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα.

Μάθετε περισσότερα...

Barcode System

Barcode System

Παρακολούθηση, πιστοποίηση του έργου και διασφάλιση ποιότητας σε πραγματικό χρόνο και αποθήκευση, σε βάση δεδομένων, των επισκέψεων και των εφαρμογών.

Μάθετε περισσότερα...